Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

perjantai 14. helmikuuta 2014

Tämä urheiluhullu perhe

Olympialaiset. Meillä tv päällä aamusta iltaan, vain olympialaisia näyttävillä kanavilla. Pari päivää sitten ehdotin ihan vitsinä, että katsoisimme vaikka Grand Designia. Sain osakseni kylmiä katseita.


Meillä ei pelkästään penkkiurheilla, vaan tuo nuoriso myös tekee sitä oikeasti. Meidän aikuisten roolina on "KKK" eli kuljeta, kannusta ja kustanna. Ja mehän kuljetamme. Lähes joka päivä on treenit 25 kilometrin päässä. Täällä ei ole julkisia joilla kulkea. Onneksi saamme jakaa tätä kuljetusvastuuta muiden vanhempien kanssa. 

Eikä meillä pelkästään urheilla. Urheilua myös siis seurataan kaikista mahdollisista medioista. Ja kerätään kaikkea urheiluun liittyvää. Kuten joukkuehuiveja. Ja pelaajakortteja. Joskus erehdyin miettimään, paljonko näissä kaikissa on rahaa "kiinni". Mieheni neuvoi olemaan miettimättä.


Ja nuorenahan se on vitsa väännettävä, joten taaperomme hiihtotreenit on myös aloitettu. Kuvat otettu marraskuussa, kun oltiin ensimmäistä kertaa suksilla. Ikää oli tuolloin yksi vuosi ja viisi kuukautta. Valmentajana isoveli, jolla hiihtokilometrejä takanaan jo useampi tuhat yhteensä. 



Vihje niille, jotka pähkäilevät jotta miten saisivat oman nuorisonsa hiihtämään: 
Voitelu ratkaisee. Pienellä panostuksella lasten suksien voiteluun tehdään ihmeitä ja saadaan aikaan iloisia ilmeitä! Ja luodaan Suomelle uusia mitalilupauksia tuleviin olympialaisiin, ja meille penkkiurheilijoille lisää jännitettävää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti