Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

tiistai 14. tammikuuta 2014

Remontti

Remontti. Välillä tuntuu, kuin koko elämä olisi yhtä remonttia tai rakentamista. Ainakin jatkuvaa sellaisen suunnittelua. Kesällä rakennettiin mökillä terassia ja muuta pientä, nyt kotona remontoitu viikon verran saunarakennusta, ja eilen aloitettiin isompi remppa sisällä. Joku meitä järkevämpi saattaisi ehdottaa, että tällainen remontti olisi kannattanut tehdä kesällä tai syksyllä, ennen talvea ja pakkasia. Miehenikin totesi vajaa kuukausi sitten, että "enää ikinä en halua asua remontin keskellä". Ja nyt sitten kuitenkin saimme päähämme aloittaa tämän kaiken juuri nyt, kun neljäs lapsi on vajaan kuukauden ikäinen ja ulkona 30 astetta pakkasta. Mutta meillä lienee tapana tehdä hieman toisin. Tämän kaikenhan olisi voinut tehdä myös puolitoista vuotta sitten ennen kuin edes muutimme tähän taloon.

Tästä tämä kuitenkin nyt käynnistyy. Eli päätykammari muutetaan pienimpien lasten huoneeksi. Hirsisille ulkoseinille laitetaan 5 cm pellavaeristeet ja puukuitulevyt. Lämpöä tuomaan pystytetään uusi takka. Yläkertaan isompien poikien valtakuntaan tehdään samat lisäeristykset. Kamina heillä jo käytössään onkin. Kuvia laitan sitä mukaa kun remppa etenee. Ensimmäinen kuva alakerran kammarista, siis pienten lasten tulevasta makuuhuoneesta, joka aiemmin palveli meitä "kirjastona".
Tästä kirjoituksesta käynnistyy myös tämä blogini. Jännittää. Tunnustan, että blogien maailma on minulle melko vieras. Nyt lienee siis aika remontoida paitsi taloa, myös omia ajatuksia bloggaamisesta ja elämämme jakamisesta muiden ihmisten kanssa sosiaalisessa mediassa. Hurjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti