Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

tiistai 1. syyskuuta 2015

Autokatoksen avajaiset

Nykyään tulee juhlittua ihan liian vähän. Niinpä päätimme mieheni ja lasten kanssa, että järjestämme oikein avajaisjuhlat autokatokselle. Harjakaisiakaan kun ei ehditty koska rakentamistahti oli niin tiivis.

Avajaisia vietettiin Lapin kesän ehkä komeimman päivän iltana. Aurinko paistoi täydeltä terältä, Lapinnauhukset kukkia helottivat ja hyttysiäkään ei ollut yhtään.

Vähähiilarinen avajaismenu:

Kylmäsavulohi"tahna"
Tonnikala"tahna"
Makkaroita grillistä
Vesimelonipitsaa


Tarjoiltavat katettiin uuteen varastoon pöydälle, jonka rakensimme ystävältä saadusta pöydän jalasta ja pihaltamme löytyneestä vanhasta ovesta.  


Tonnikala- ja kylmäsavulohitahnat nautittiin hapankorppujen päällä. Hapankorput asettelin tarjolle leikkisästi teeman mukaan "hirsitaloksi". Lapsia tämä kovasti miellytti :)Vesimelonipitsan idea löytyi Inspirations -blogista
Samasta blogista löytyy myös yllämainittu tonnikalatahna. Ja niin paljon muitakin herkullisia, vähähiilarisia ruokaohjeita!


Autokatoksen ylijäämäpaloista kätevä mieheni viritteli pihalle erinäisiä penkkejä sekä varastoon johtavat portaat. Jatkossa näistä saatetaan rakentaa vielä ainakin roskakatos, mutta harmaantukoon nyt ensialkuun penkin roolissa pihamaalla. Ja tuo varastoon rakennettu pöytä - se löysikin jo uuden paikkansa tuvastamme.2 kommenttia:

  1. Onpa herkulliset tarjoiltavat, söötit juhlijat ja kaunis pihapiiri! Voi kunpa olisi päässyt mukaan kemuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo vesimelonipitsa oli kyllä todella hyvää ja hauska tapa laittaa marjoja ja vesimelonia esille, kiitos ideasta!

      Poista