Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

perjantai 28. elokuuta 2015

Hirsilato.fi

Viime torstaina klo 13.30 se saapui tontille. Uusi autokatos/ajoneuvovarastomme. Itse tulimme töistä hieman neljän jälkeen, silloin tontilla näytti tältä:


Pelästyin. Menin Tyrnävän Hirsiladon asennusporukan luokse ja sanoin, oikeasti tosissani: "voi ei, teillä on ollut väärät kuvat, meille piti tulla kaksipaikkainen autokatos". Miehiä nauratti. Tämä on kuulemma helpompi pystyttää seinät "ehjinä" ja sahata tarvittavat aukot sitten lopuksi. Kätevää, tuumin minäkin alkujärkytyksestäni selvittyä. Koska itse olin hetkeksi järkyttynyt, halusin saman järkytyksen miehelleni. Niinpä lähetin yllä olevan kuvan myös hänelle. Vaan ei mennyt hän lankaan, vaan oli heti ymmärtänyt jujun. Höh.

Pystyttäjät olivat kyllä nopeita työssään! Illalla seitsemän aikoihin talo oli harjassa ja kattoa jo aloiteltiin.


Koska tilasimme rakennuksen "avaimet käteen" pystytettynä, itsellemme jäi vain työn seuraamisen ja ihastelun vaiva.
Illan aikana he naputtelivat vielä katon valmiiksi. Seuraavana aamuna sahasivat tuon epäilemäni toisen autokatoksen aukon esiin ja lisäsivät varastoon ovet - ja autokatoksemme oli valmis avajaisjuhliin!


Kiitos Tyrnävän Hirsilato!

-maria-

ps. tämä postaus tuli täydestä sydämestä eikä ole sponsoroitu mainos :)

2 kommenttia:

  1. Jäikö katto noin laudoitukselle, vai pinnoititteko sen itse jotenkin?

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin anteeksi, että vastaus on viivästynyt. Syy on kyllä melko huvittava, vasta nyt huomasin että tänne on tullut viestejä! En siis turhan ahkeraan, eli sitten viime talven, ole vieraillut blogissani.

    Kysymykseesi: katto jäi tuolla tavalla laudoille. Kivan näköinen ja helppo, harmaantuu itsekseen. Jos kuitenkin haluat vedenpitävän katon, en tätä mallia suosittele. Nimittäin oksanreiistä vuotaa kovemmalla sateella ainakin.

    VastaaPoista