Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

(Pienten) investointien syksy

Ensin tuli hiekkalaatikko. Biltemasta. Hinta alle neljäkymppiä. Plus tietenkin hiekkojen hankinta. 

Toimii, loistavasti. Tässä mallissa on kansi, joka taittuu istuimiksi. Itse koottu ja maalattu. Ainoa valmis osa, etukäteen lyödyt naulat, tosin eivät kestäneet käyttöä ja ne on jo vaihdettu ruuveiksi. Käyttäjätyytyväisyys täysi kymppi.


Sitten saapui kesälomareissun aikana Turusta tilattu liesituuletin. Aiemmassa liesituulettimessamme ei ollut ollenkaan suodatinta, eikä meillä ole putkea joka veisi käryt uloskaan. Eli kalojen paistamisen saattoi aistia kotonamme aina muutaman päivän itse paistamisen jälkeenkin.

Tätä liesituuletinta tilatessa meillä hieman pääsi karkaamaan mopo käsistä. Menimme keittiömyymälään ikkunassa olleen tyrkkytarjouksen perusteella. Olimme jo lyömässä lukkoon kauppoja tuosta tyrkystä, kun vilkaisin hieman pidemmälle liikkeeseen. Siellä olikin uutta Savon mallistoa, aktiivihiilisuodattimella varustettu tehokas mylly 90 senttisen lieden päälle. Nyt onnistuu paistaminen ilman, että palovaroitinta tarvitsee löyhytellä.



Edellisten hankintojen jälkeen jääkaappipakastimemme hajosi. Tällä hetkellä pakasteemme ovat kyläilemässä toisaalla, ja odottelemme uutta saapuvaksi ensi viikon aikana. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti