Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!
Koti

perjantai 4. syyskuuta 2015

"Uusi" ruokapöytä

Rakastan sisustamista. Ei, että siinä olisin kovinkaan hyvä. Mutta sisustuslehtiä on ihana lukea ja haaveilla...

Ja joskus sitä onnistuu ihan vahingossa. Niin kuin nyt tämän ruokapöytämme kanssa. Ehkä ei edes tule esiin näissä kuvissa niin hyvin, mutta olemme todella tyytyväisiä "uuteen" pöytäämme.


Uusi -sana on lainausmerkeissä, tässä pöydässä ei nimittäin ole mitään "uutta". Kaikki on vanhaa tai käytettynä saatua. Mutta sitäkin kauniimpi meidän mielestä.

Pöydän jalka saatiin veljeni avustuksella ystävältäni Helsingistä ja alunperin tarkoituksemme oli vain vaihtaa vanhat Ikean pukkijalat lasilevyn alta tähän metalliseen pöydänjalkaan. Hyvän näköinen siitäkin olisi tullut, mutta autotallin avajaisiin löysimme pöytälevyksi pihaltamme vanhan oven, jonka harjasimme puhtaaksi pölystä ja roskasta ja kas, siihen vanhan lasilevyn päälle asettamalla oli kokonaisuus valmis.


Ne Ikean pukkijalatkin oli kivat, mutta veivät pöydän alla melko paljon tilaa ja olivat hankalat. Nyt uuden pöydän ympärille mahtuu erinomaisesti 8 tuolia + syöttötuolikin päätyyn :)


Pöytää kootessa koimme myös iloista yhdessä tekemisen meininkiä, pöytä nimittäin kannettiin paikoilleen tupaan autokatoksen avajaisten loppupuolella, kun hyttyset ja polttiaiset ajoivat meidät ulkoa sisätiloihin. Talkootöinä ja kierrätysmateriaaleista tehty pöytä siis - kiitos kaikille osallisille!

-maria-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti